Εκπαιδευτική τηλεόραση

Μένω σπίτι και μαθαίνω από την τηλεόραση

Εκπαιδευτική Τηλεόραση για παιδιά Α' και Β' τάξης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης. Καθημερινά στο ΡΙΚ2, στις 08:50-15:00 και online.

     

 

Πρωτοσέλιδο Junior

Μία εκπομπή για παιδιά Γ' και Δ' τάξης με διαδραστικά παιχνίδια, ζωγραφική, εκπαίδευση μέσα από πειράματα, μαγειρική και γυμναστική. Μας δίνει έξυπνες ιδέες για κατασκευές με τα παιδιά στο σπίτι, καθώς επίσης φιλοξενεί εκπαιδευτικούς και ειδικούς στο στούντιο. Επίσης, μέσα από την εκπομπή, θα δείτε και εναλλακτικές προτάσεις, όπως συμβουλές γνωστών προσώπων από την Κύπρο.

Παρουσιάζουν οι Ανδρέας Δημητρόπουλος και Γιώτα Δαμιανού. Το Πρωτοσέλιδο Junior στηρίζει το Υπουργείου Παιδείας και η Τράπεζα Κύπρου. Καθημερινά στο SIGMA, στις 9:30-11:00 και online.

    

 

Μένω σπίτι - μαθαίνω σπίτι

Καθημερινά δεκαπεντάλεπτα μαθήματα για μαθητές Γ' και Δ' τάξης δημοτικού. Μια συνεργασία του ΑΝΤΕΝΝΑ με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Καθημερινά στον ΑΝΤ1, στις 09:45 και online.

     

 

Πρόγραμμα Τηλε-εκπαίδευσης στο YouTube

Πρόγραμμα Τηλε-εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Ελλάδας, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης.

Μαθαίνουμε στο σπίτι Γλώσσα, Μαθηματικά, Ιστορία, Φυσική και άλλα πολλά. Τα μαθήματα απεθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το κανάλι του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου για περισσότερα Μαθήματα στο Σπίτι!

     

 

Μένουμε σπίτι με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Ένας Γίγαντας, ένας Ταύρος, ένας Λαγός και μια Χελώνα. Σας περιμένει η Συμφωνική Ορχήστρα στη σελίδα τους στο Facebook, να απολαύσετε τις τρεις πρωτότυπες μουσικές ιστορίες που θα σας διηγηθούν μουσικά ένας βιολινίστας κι ένας κοντραμπασίστας, παρέα με έναν αφηγητή!

 

Το Βαλς με τα Παραμύθια

Αυτές τις μέρες που είμαστε πολλές ώρες στο σπίτι και δεν μπορείτε να έρθετε στο θέατρο, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο το θέατρο να έρθει στο σπίτι σας.

Έτσι, η Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη αποφάσισε να σας κάνει δώρο την παράσταση "Το Βαλς με τα Παραμύθια". Απολαύστε την...

 

Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τι είναι ο κορωνοϊός...

 

Δείτε το κανάλι του σχολείου μας στο YouTube...